Ei nyt varsinaisesti zeitgeist-liikkeeseen liittyvää juttuu mut ajattelin pistää tänne silti näistä lontoon mellakoista, ja miten ne ihan selvästi mun mielestä heijastaa just rahan valtaa maailmassa. Raha pistää ihmiset vihoiks ja sit mennään ja ryöstetään, et tietysti kun miettii niin onhan toi selvää et ihmiset on vihasia, varsinkin etniset vähemmistöt jotka elää köyhyydessä ja muut vaan syö rapuja ja juo shamppanjaa. Kun kattoo noit haastatteluja just niin huomaa et ihmiset osottaa mieltään poliittista eliittiä vastaan ja eri bisneksiä ympäri kaupunkia jotka ryövää niiden elämän kun paiskitaan yötä-päivää töitä ja lopulliset voitot käärii joku taho ketä ei koskaan edes tulla näkemään. Kasvoton pääoma, siitä täs on kyllä kysymys, ihan selkeesti. Kun ei tiedetä enää mitä vastaan hyökätä kun oma arki vaan vituttaa, niin sit keräännytään kaduille ja kaadetaan se joka aiheuttaa eniten pahoinvointia, eli raha ja just rikkaat.

On tos mun mielestä jotain siistiä, silleen porukka ottaa vallan kaduilla, eikä poliittinen valta pysty tekee mitää, tuli just mieleen se yks leffakin mikä tapahtuu just briteissä, missä ihmiset kaataa poliittisen järjestelmän. Mun mielestä tässä on just näkyvillä samanlainen ilmiö, mut et rahan valtaa vastaan, halutaan kaataa talousjärjestelmä. Talous ei vaan toimi, sen näkee joka puolella maailmaa, täskin on vaan pientä esimakua siitä mitä on tulossa.

Saa nähä viel jos britannian hallitus päättää ottaa sotilaat kaduille, koska sit se vasta alkaakin näkymään, kun on aseita kentällä ja porukalla alkaa heittää päässä. Toivotaa ettei kuitenkaan ihmiset alkais tappaa toisiaan pelkästään omaisuuden ja rahan takia, tällasina aikoina olis hyvä miettii just tota zeitgeistin ideaa ja pistää sitä ehkä käytäntöön omaskin lähipiirissä, nyt kun tällasia aikoja eletään lontoossakin.