Kaikki alkoi, kun frendin kanssa tsekattiin puol vuotta sitten Zeitgeist Addendum dokkari, joka siis on sen peter jopephin dokkari.... se toi paljon ajatuksia tästä nyky menosta ja toisaalta täst systeemistä, että kuinka tää velkaraha maailmantalous imee vielä ittensä loppuun oman mahdottomuutensa takia oltiin kyllä kattottu se josephin eka zeitgeit dokkari, mut sillon ei ihan vakuuttanut ne jeesusjutut ja se kuinka kristinusko on syntyny.

Mutta toi addendum oli kyll perinpohjasesti selitetty ja olikin ilo huomata et jengii on suomes enemmänki jotka ajattelee et varantotalouteen pitäis siirtyyy ja hylätä raha. Oonkin toiminu nyt suomen zeitgeistis jo vuoden verran kohta. Siis zeitgeist liike on yks haara tota Venus project hommelii. Ollaan mm oltu kampis siin narikalla ja "jäädytty" siin ihan ihmisten edessä ja herätetty ohikulkijoita pohtimaan vähän että mihin tää velkatalous on menossa. Tietosuutta onkin lisättävä siitä miten tää raha tulee loppuen lopuks tuhoomaan meidät kaikki. myös henkisesti. Rahan tilalle pitäiskin kehittää joku vaihdanan väline, että esim maitoa ja vaatteita voisi vaihtaa sitä vastaa.

Mut hei peace out, toivottavasti jaksan vielä kirjoittaa toisenkin kerran! Käykää kaikki kattoo zeitgeist dokkari vaikka youtubesta ja heittäkää googlee zeitgeist niin löydätte kyll infoo.